7 ÉRV AZ EUTEN CONSULTING MELLETT

1️. Megvalósítjuk az álmaidat és a lehető legtöbb forráshoz juttatunk:
Ügyfélcentrikus hozzáállásunk alapján mindent megteszünk, hogy a lehető legsikeresebb eredményeket nyerjük el vállalkozásod számára!
2️. Magas minőségű, színvonalas, teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk:
A megbízások során minden szakértői, adminisztratív, valamint egyeztetési feladatot magunk végzünk, így Te a saját cégedre tudsz fókuszálni!
3️. Projekted a teljes időszak alatt jó kezekben van, hiszen sok éves tapasztalattal rendelkező szakértő csapattal dolgozunk:
Társaságunk minden egyes tagja szakmailag felkészült és elhivatott a pályája iránt!
4️. Kizárólag profin összeállított fejlesztési koncepcióval és költségvetéssel megtervezett pályázatokat adunk ki a kezünkből:
Hiszünk a minőségi, odaadó munkában, ezért egyetlen projektet sem veszünk félvállról!
5️. Segítünk a beruházás megvalósításához szükséges csapat (tervező, mérnök, gép beszállító, kivitelező, hardver/szoftver beszállító, felnőttképző intézmény, stb.) felkutatásában, összeállításában, a pályázati előkészítő tevékenységük koordinálásában, a velük való kapcsolattartásban, ajánlatkérésekben:
A közös munka oroszlánrésze mellett, közvetítői szerepet is vállalunk, így neked időt és pénzt spórolunk meg!
6️. Felkészültséget, nyugalmat és biztonságot biztosítunk, így sok szabadidőd marad, amit a saját vezetői feladataidra vagy kikapcsolódásra, illetve a szeretteidre tudsz fordítani:
A projekt során nem egy kavics leszünk a cipődben, hanem a cipőkanál!
7️. Mi úgy dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb energiát kelljen a projektedre fordítanod és nyugodtan alhass, miközben több millió forinthoz juttatjuk cégedet:
Nem rángatunk ki az ágyból és nem zaklatunk felesleges kérdésekkel, ellenben minden fontos információról időben tájékoztatunk.
PÁLYÁZNI CSAK PROFIN ÉS PROFIKKAL ÉRDEMES!
+3620 399 3703