Építési projektmenedzsment 2.rész

Új szolgáltatásunkkal megkönnyítjük a kivitelezők dolgát az építési projektek során!

Cikksorozatunkban bemutatjuk, hogyan.

2.   Számlarészletező készítése szerződésnek, pályázati előírásoknak megfelelően.

Építési projekt esetén az elszámolni kívánt bizonylattal együtt számlarészletezőt is be kell nyújtani a kifizetési kérelemhez.Vidékfejlesztési Pályázatoknál ráadásul ÉNGY szerinti bontású számlarészletező csatolására van szükség.

Hogyan segítünk a számlarészletezők elkészítésében?

Szolgáltatásunk részeként szakértői csapatunk gondoskodik a pontos és megfelelő dokumentálásáról. Figyelembe vesszük a szerződésben rögzített költségeket, a megvalósított munkákat és az alkalmazott anyagokat. Minden számlarészletezőt a pályázati előírásoknak megfelelően készítünk el, biztosítva az átláthatóságot és a jogszabályoknak való megfelelést.

Előnyök:

Pénzügyi átláthatóság: A pontos számlarészletezők segítenek a vállalkozásnak áttekinteni a költségeket és nyomon követni a kiadásokat. Ez lehetővé teszi az erőforrások hatékonyabb felhasználását és a költségek ellenőrzését.

Jogszabályi megfelelés: Az építési projektek kapcsán szigorú szabályozás vonatkozik a számlázásra és az elszámolásra. A pályázati előírásoknak megfelelően elkészített számlarészletezők biztosítják a jogszabályi elvárásoknak való megfelelést.

Ha szeretnéd, hogy a számlarészletezőid megfeleljenek a pályázati előírásoknak és az átláthatóságot biztosítsák a projekt során, akkor keress minket! Mi levesszük rólad az adminisztrációs terheket, hogy te teljes erőbedobással a projekt végrehajtására koncentrálhass!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és vedd igénybe új szolgáltatásunkat az építési menedzsment területén!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]