LEMARADTÁL A 4,5 MILLIÓS TÁMOGATÁSRÓL? NE AGGÓDJ, NEM ETTŐL LESZEL SIKERES VÁLLALKOZÓ!

2023. augusztus 1-étől lehetett regisztrálni az OFA Nonprofit Kft. oldalán a Vállalkozó Start II. programra. 4,5 millió Ft-ot lehetett elnyerni új vállalkozás indítására. Ritkán van ilyen lehetőség, ezért nem meglepő módon óriási volt az érdeklődés. Ennek köszönhetően a regisztrációs felület összeomlott és egész nap elérhetetlen volt, éjfélkor pedig fel is függesztették a jelentkezést. Az, hogy valakinek sikerült-e regisztrálnia, vagy sem, pusztán a szerencsén múlt és sajnos vállalkozni vágyók ezrei maradtak le a lehetőségről.
Ha Te is így jártál, ne keseredj el! Ez egy igen sok adminisztrációs kötelezettséggel járó, rendkívül kötött felhasználhatóságú támogatás, ami nem alkalmas nagyobb beruházások megvalósítására sem, így az is lehet, hogy pont azzal jársz jól, ha nem ilyen kötöttségekkel indítod a vállalkozói karrieredet!
Ha meghoztad a döntést, hogy vállalkozóvá szeretnél válni, de nem jött össze ez a támogatás, attól még ne add fel az álmaidat! Ne add fel a vágyaidat!
Számos egyéb támogatási lehetőség válik elérhetővé számodra, ha elindulsz az úton, amivel fel tudod fejleszteni az egyéni vállalkozásodat, vagy a cégedet!
Mi segítünk Neked ebben és végig fogjuk a kezedet az úton!
Kezdésként regisztrálj a https://profiprojekt.hu/elominosites oldalon és díjmentesen elmondjuk, hogy milyen lehetőségeid vannak, illetve válaszolunk is a kérdéseidre!
Emellett stratégiai partnerünk, az Online Könyvelőiroda (https://onlinekonyveloiroda.hu) mindenkinek, aki részt vett, vagy részt szeretett volna venni a pályázaton, felajánlott egy díjmentes tanácsadást, melynek során segít megtalálni a Számodra leginkább megfelelő vállalkozási és adózási formát!
Élj Te is ezekkel a lehetőségekkel, mert egy szakértői háttér sokszor többet ér, mint egy induló támogatás, ami csak gúzsba köt!