SIKERES PÁLYÁZAT-4.317.303 Ft elnyert támogatás

Igen-igen, nincs megállás, ha sikeres projektekről van szó! Hiszen társaságunk küldetése a vidéki vállalkozók teljeskörű támogatása a fejlődés útján. A megbízások során minden szakértői, adminisztratív, valamint egyeztetési feladatot magunk végzünk, így minden ügyfelünk a saját cégére tud fókuszálni és nyugodtan is alhat, hiszen projektje biztos kezekben van.
Összefoglalva:
Szolgálunk és pályázunk!
Történt ugyanis:
A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-61-7/1-21 kódszámú, Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület – Vallási, kegyeleti és közösségi rendeltetésű ingatlanok, eszközök rehabilitációja és fejlesztése című felhívásra Bakóca Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be.
Ennek keretében az Önkormányzat 4.317.303 Ft forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el. A 3337170002 azonosítószámú, „Urnafal építése a bakócai temetőben” című projekt keretében, egy urnafal kialakításával, valamint egy kegyeleti hűtő beszerzésével megvalósult a temető fejlesztése.
Köszönjük Bakóca község polgármesterének, Király Gábornak a megtisztelő szavait!
“Köszönöm szépen a támogatást a Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesületnek, a pályázatírást és projektmenedzsmentet az Euten Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.- nek s különösen Dávid- Kleisz Biankának a lelkiismeretes munkavégzést.”
A vidék védelmében és fejlesztése érdekében!
Pályázz profin, profikkal!
 
 +3620 399 3703