Pályázati előminősítés

A telefonos előminősítésünk lényege, hogy minden érdeklődőt felhív egy tapasztalt, profi pályázati tanácsadónk.

Ebben a körülbelül 15 perces telefonhívásban azokat a kérdéseket tesszük fel, mellyel megállapíthatjuk, hogy vállalkozásod indulni tud-e a kiválasztott pályázati felhíváson, megfelel-e az alapvető jogosultsági kritériumoknak.  Így néhány egyszerű kérdés alapján, ingyenesen megszüntetjük a benned lévő bizonytalanságot, és pár kérdést követően megtudhatod, hogy a te vállalkozásod már felkészült-e egy pályázathoz, ha nem az sem probléma, mi elmondjuk mit kell tenned!

>>Nézd meg a részleteket!

Pályázati tanácsadás

A személyes pályázati tanácsadás szintlépés előtt álló szolgáltató, gyártó vagy mezőgazdasági vállalkozásoknak segít pályázatokra felkészülni vagy előkészülni.

A célja az, hogy egy tapasztalt pályázati tanácsadónk veled együtt feltérképezi a vállalkozásodat ahhoz, hogy a pályázatod ne bukjon el egy apróbetűs kritériumon se.
A 2-3 órás személyes megbeszélésen egy profi munkatársunk minden szükséges kérdést feltesz, hogy megismerjük vállalkozásod és fejlesztési céljaid. Továbbá a tanácsadás keretében egy éppen aktuális vagy korábbi pályázati felhívás alapján átbeszéljük az alapkritériumokat, szükséges és kötelező vállalásokat, pontozási lehetőségeket, hogy minél felkészültebben indulhass neki a pályázati előkészületeknek. Így neked nem kell az ismeretlen pályázati rendszerekben, leírásokban szótárazni a szakkifejezéseket.

Bónusz: A tanácsadás díját jóváírjuk a pályázatírás díjából és bekerülsz a prémium ügyfeleink közé, akikkel kiemelten foglalkozunk (telefonos kiértesítést kapsz minden pályázatról).

 

Profiprojekt Partner Program (PPP)

A Profiprojekt Partner Program (PPP), amely egy előfizetői rendszer, minden szempontból előre felkészíti a vállalkozásodat arra, hogy egy új pályázati felhívás megjelenésekor percek alatt le tudd adni a saját pályázatodat úgy, hogy a lehető legtöbb pontot kapod rá.

A PPP keretében az alábbiakat biztosítjuk számodra:

  • Személyes pályázati szakértő tanácsadót kapsz.
  • Részletesen felmérjük a vállalkozásod minden területét, hogy átfogó képet kapjunk róla és valóban hasznos segítséget biztosítsunk a fejlődéshez.
  • Felkészítjük a vállalkozásod a pályázati felhívásokra, hogy megfeleljen a pályázati feltételeknek és minél több pontot érhessen el az értékelés során.
  • Segítünk a beruházás megvalósításához szükséges csapat (tervező, mérnök, gép beszállító) felkutatásában, tevékenységük koordinálásában.
  • Az elkészülő terveket, dokumentumokat, költségvetéseket ellenőrizzük, szükség esetén javaslatot teszünk a korrekciókra a partnerek felé.
  • Az előfizetés időtartama alatt korlátlan számú pályázatot írunk számodra.

>> Csatlakozz hozzánk!

Pályázatírás

Jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársainknak köszönhetően számos sikeres pályázatot készítettünk már. Széles ügyfélkörrel rendelkezünk, megbízóink között tudhatunk mikro-, kis- és középvállalkozásokat, mezőgazdasági termelőket, önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket, társulásokat és civil szervezeteket.

A megbízások során minden szakértői, adminisztratív, valamint egyeztetési feladatot magunk végzünk el, így te a saját munkádra tudsz fókuszálni! Segítünk a beruházás megvalósításához szükséges csapat (tervező, mérnök, kivitelező, hardver/szoftver beszállító, felnőttképző intézmény, stb.) felkutatásában, összeállításában, a pályázati előkészítő tevékenységük koordinálásában, a velük való kapcsolattartásban, ajánlatkérésekben.

A pályázatírás során kidolgozzuk a szükséges szakmai anyagokat, összeállítjuk a projekt költségvetését, elkészítjük a szükséges piacfelméréseket, üzleti tervet. Elvégezzük az elkészült tervdokumentció vizsgálatát külső szakértő bevonásával, valamint az értékelési szempontrendszer vizsgálatát, mely alapján a lehető legjobb pontszám elérésén dolgozunk. Gondoskodunk a kötelezően csatolandó mellékletek rendelkezésre állásáról, segítünk a szükséges dokumentumok beszerzésében, nyilatkozatok megtételében. Nem utolsó sorban pedig a teljes pályázati anyagot feltöltjük az elektronikus pályázatkezelői felületre.

>> Regisztrálj előminősítési szolgáltatásunkra!

Projektmenedzsment

Cégünk számos profi projektet tudhat a háta mögött. Nyertes, és már megvalósítás alatt álló pályázatok lebonyolítását is vállaljuk, melyet projektmenedzsment tevékenység keretében látunk el.

A projekt megvalósítása során végig tartjuk veled a kapcsolatot és figyelmeztetünk a határidőkre, a projektben szereplő vállalásokra. A projektben résztvevő szállítókkal, műszaki ellenőrrel, kivitelezőkkel és egyéb résztvevőkkel is folyamatosan egyeztetünk, nyomon kísérjük az aktualitásokat, követjük az útmutatók előírásait és minden dokumentumot ellenőrzünk a beadás előtt. Részt veszünk a kooperációs egyeztetéseken, helyszíni bejárásokon. Elkészítjük a projekt megvalósítását igazoló mérföldköves szakmai beszámolókat, a szükséges szerződés módosítási kérelmeket, kifizetési kérelmeket. Továbbá részt veszünk a záró helyszíni ellenőrzéseken is. Így a projekted teljes egészében biztonságban érezheted, hiszen mi mindenre odafigyelünk a megvalósítás folyamán, így te nyugodtan foglalkozhatsz vállalkozásod stratégiai irányításával.

>> Bízz meg minket nyertes pályázatod megvalósításának menedzselésével!

Építési projektmenedzsment

Az építési projektmenedzsment szolgáltatásunkat azon kivitelezéssel foglalkozó vállalkozások számára ajánljuk, akik pályázati forrásból megvalósuló építési beruházásokban vesznek részt és nem kívánnak bajlódni az ajánlatok, elszámolások összeállításával. Segítünk költségvetések összeállításában, számlarészletezők, teljesítés igazolások pályázati előírások szerinti elkészítésében, alvállalkozók és egyéb stratégiai partnerek ajánlásában, teljesítmény nyilatkozatok, műszaki átadás-átvételi jegyzőkönyvek, szükséges nyilatkozatok készítésében, műszaki-szakmai tartalmi változások átvezetésében.

>>Tudj meg többet!

Civil Pályázati Klub

A Civil Pályázati Klubot a civil szervezetek azon képviselőinek, munkatársainak, illetve könyvelőinek ajánljuk, akik aktívan részt vesznek, vagy részt vennének a civil szervezet életében felmerülő pályázatok írásában, menedzselésében.

Segítségével jelentősen csökkentheted a civil szervezeted kiadásait, hiszen nem kell pályázatírási díjat, sikerdíjat és projektmenedzsment díjat fizetned egy pályázatírónak.

>> Legyél te is klubtag!

 

Hitelközvetítés

Nálunk a KAVOSZ által hirdetett Széchenyi Hiteltermékek vannak előtérben.

Közvetítőként azon cégeket várjuk ügyfélként, akiknek az éves árbevétele nem haladja meg a 3-400 millió forintot , kivéve a fúzionált MBH, ahol 1 milliárdos éves árbevételű cég is megfelel a kritériumoknak.

>>Nézd meg a részleteket!

ProfiProjekt Power Team

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk a stratégiai partnerség építésre, és az ezen keresztül megvalósuló ajánlási rendszerre, mivel a célunk az, hogy hozzánk hasonlóan felkészült és profi beszállítókat tudjunk ajánlani az ügyfeleinknek, legyen szó tervezésről, kivitelezésről, eszköz/gép beszerzésről, vagy egyéb szolgáltatásról.

Egymás kapcsolatrendszerének hasznosításával, előkészített és jutalékmentes üzleti ajánlásokkal a dinamikusabb fejlődés és nagyobb árbevétel elérése érdekében.

>> Legyél te is a partnerünk!