Küldetésünk

A küldetésünk az, hogy vissza nem térítendő támogatások elnyerésével segítsük a vállalkozások fejlődését és élhető vidéket teremtsünk.

Társaságunkat 2013-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a települések és a vállalkozások számára az addig elérhetőnél színvonalasabb pályázati és projektmenedzsment szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.

Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy az Ön vállalkozása, vagy az Ön által vezetett település minél több fejlesztési forráshoz juthasson, úgy hogy ennek a folyamata minél gördülékenyebb és az Ön számára minél kényelmesebb lehessen.

Bízom benne, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk egy régóta tervezett beruházás megvalósításán!

Szente Ferenc
ügyvezető
Euten Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

 

Jelenleg Dombóváron, Veszprémben és Páriban vannak irodáink, ahol 15 fős csapatunkkal segítünk a pályázati kiírásokra való felkészülésben, elkészítjük a pályázati dokumentációkat és a nyertes pályázatokat végig kísérjük a megvalósítás és az azt követő fenntartás több éves folyamatában. Hamarosan Szegeden és Debrecenben is lesz irodánk, mert a személyes kapcsolatban hiszünk és ezt szeretnénk országosan elérhetővé tenni.

Tudjuk, hogy Ön nem szeretne hosszú pályázati és elszámolási útmutatókat bújni, nem vágyik arra, hogy naphosszat a pályázati felhívásokban hivatkozott jogszabályokat bogarássza és az is lehet, hogy megrémítik Önt a pályázati felkészüléssel és a vágyott fejlesztés megvalósításával járó teendők.

Ezért mi úgy dolgozunk, hogy minden pályázati szakértői, szervezési, pénzügyi és adminisztratív feladatot ellátunk, ezzel tehermentesítjük Önt és azzal tud foglalkozni, amivel szeretne: a saját teendőivel. Ezzel nem csak pályázati pénzt, hanem nyugalmat, biztonságot és boldogságot is teremtünk az Önnek!

Eddig közel 300 nyertes pályázattal több, mint 12.500.000.000 Ft támogatást nyertünk el ügyfeleinknek.

Csapatunk

Munkatársaink révén 17 év pályázati szakértői tapasztalatát tudjuk biztosítani!

Pályázatíró-projektmenedzsereink felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. Kollégáink képesítései többek között az alábbi területekre terjednek ki: agrárium, terület-, település- és vidékfejlesztés, innováció, humán szakterületek, turizmus, közgazdaságtan, földrajz, kereskedelem, pénzügy, közbeszerzés.

Dávid-Kleisz Bianka20210609111418

Dávid-Kleisz Bianka

pályázatíró-projektmenedzser
+36202250298
Gurcsóné Medve Erika20201016083642

Gurcsóné Medve Erika

pályázatíró-projektmenedzser
+36203846717    
Steiger Erika20201015115300

Steiger Erika

pályázatíró-projektmenedzser, vidékfejlesztési program szakértő
+36203649781  

Szente Ferenc20150523133058

Szente Ferenc

Ügyvezető
+36205774505    

Miért érdemes minket választani?

Szinte minden témában van már tapasztalatunk, nyertes pályázatunk

Nagyfokú precizitást biztosítunk mind a projektek adminisztrációja, mind pedig a kivitelezés felügyelete terén, így te nyugodtan és felkészülten várhatod a záró helyszíni ellenőrzést!

Személyes helyszíni rendelkezésre állást biztosítunk a pályázat előkészítése és megvalósítása során is. Ez azért jó neked, mert így minden felmerülő feladatot, kérdést, problémát könnyen egyeztetni tudunk!Közvetlenül tartjuk a kapcsolatot a tervezővel, kivitelezővel, szállítóval, annak érdekében, hogy minden részfeladat a pályázati előírásoknak megfelelően teljesüljön. Ezzel a kapcsolattartás és koordináció terheit is levesszük a válladról!

A teljes pályázati és megvalósítási folyamat előírásoknak megfelelő dokumentálását elkészítjük, amihez a szükséges iratokat mi gyűjtjük össze, illetve készítjük el, így azokat neked csak alá kell írnod! Így több időd marad a saját feladataidra!

Nem hagyunk magadra a fenntartás időszaka alatt sem, nyomon követjük az üzemeltetést és évente elkészítjük a projekt fenntartási/monitoring jelentéseket!