Helyi gazdaságfejlesztés (TOP_Plusz-1.1.1-21)

Rendelkezésre álló keretösszeg: 42 930 000 000 Ft
A pályázat célja:
Jelen támogatási konstrukció az üzleti infrastruktúra és szolgáltatások fejlesztése érdekében több, egymással szorosan kapcsolódó beavatkozásra fókuszál:
Többségi önkormányzati és állami tulajdonban lévő üzleti infrastruktúra, köztük iparterületek, ipari parkok, technológiai parkok, inkubátorházak, innovációs központok, logisztikai központok fejlesztése, kiemelten szolgáltatás-fejlesztés, meglévő kapacitások és szolgáltatások minőségi fejlesztése, a még szükséges infrastrukturális háttér kiépítése, indokolt esetekben új üzleti infrastruktúra kialakítása.
Vidéki gazdaság üzleti infrastrukturális hátterének támogatására az agrár-vidékfejlesztési támogatásokat erősítve, pl. agrár-vidékfejlesztési tevékenységekhez kapcsolódó önkormányzati infrastruktúra és szolgáltatások, helyi piacszervezéshez, helyi termék-előállításhoz, mezőgazdasági termékek térségi piacra jutását elősegítő tevékenységek, önkormányzati többségi tulajdonú agrárlogisztikai infrastruktúra fejlesztése.
A támogatott fejlesztéseken keresztül növekszik az üzleti infrastruktúrát igénybe vevő helyi kkv-k száma, a gazdasági aktivitás, illetve a vállalkozások jobb minőségű és szélesebb körű szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe, így nő a versenyképességük, ezáltal pedig bővül a foglalkoztatás is.

A pályázat kivonata itt érhető el:helyi gazdaságfejlesztés

  • Felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség?
  • Pályázna, de további információkra van szüksége?
  • Bizonytalan abban, hogy jogosult-e pályázni?
  • Nem tudja, hogy kezdjen bele az előkészületekbe?

 Keressen minket az alábbi elérhetőségeken még ma! 

  • Megvizsgáljuk a vállalkozását
  • Átbeszéljük a pályázati feltételeket
  • Díjmentes pályázati előminősítést végzünk
  • Tanácsot adunk a sikeres pályázáshoz
  • Elkészítjük nyerő pályázatát!

Információ, ügyfélregisztráció:

Frik János

Projektmenedzser

Mobil: +36 20 399 3703

E-mail: 

Miért érdemes ránk bíznia a beruházását? Azért, mert mi úgy dolgozunk, hogy Ön a pályázat során és a projekt megvalósítás teljes ideje alatt is azzal tudjon foglalkozni, amivel szeretne: a saját feladataival.

Friss pályázati hírekért kövesse a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/eutenconsulting/