Partnerségi találkozó

A világ legnagyobb üzleti kapcsolatépítő közössége, a Business Networking International (BNI) elkötelezett tagjaként hiszünk az „Aki ad, az nyer!” filozófia erejében.

A BNI szellemiségében nagy hangsúlyt fektetünk olyan korrekt stratégiai partnerek gyűjtésére, akikkel kölcsönösen tudjuk egymást segíteni, üzleti ajánlásokkal megbízáshoz jutni.

A célunk az, hogy hozzánk hasonlóan felkészült és megbízható beszállítókat tudjunk ajánlani az ügyfeleinknek, legyen szó tervezésről, kivitelezésről, eszköz/gép beszerzésről, vagy egyéb szolgáltatásról.

2018 óta folyamatosan bővül stratégiai partnereink gyűjteménye, a „Profiprojekt Power Team”, mely mára már több, mint 100 főre duzzadt.

Meglévő partnereink a mi bizalmunkat már elnyerték, ezért bátran ajánljuk őket egymásnak is. Úgy döntöttünk, hogy új szintre emeljük a partnerség építést.

Ennek keretében elindítottunk egy új kezdeményezést, miszerint a Profiprojekt Power Team tagjai számára havi egy alkalommal online partnertalálkozót fogunk tartani, mely során

  • bemutatkozhatnak a résztvevők az aktuális ajánlataikkal, kapcsolatkereséssel,
  • ismertetjük a pályázati aktualitásokat, lehetőségeket,
  • alkalmanként 1-1 partnerségi területet fókuszba helyezünk, az azon a területen működő partnerünk részletesebb bemutatkozásával/előadásával,
  • partnerségre épülő jó gyakorlatokat (best practice) mutatunk be,
  • beszélhetünk az aktuális kihívásokról, elakadásokról.

A találkozó első alkalma nagyon hasznosnak bizonyult, több új partnerség is kiépülni látszik.

Az üzleti világban a kapcsolati háló elengedhetetlen. Egy megfelelő szakember ismerete kincset érhet!

Ne feledd: egységben az erő!